Web Site Builder

SAMENWERKING MET...

We bundelen onze "kracht" met mensen die ook vanuit hun hart werken...


keuze klankschaal

MONIEK EVERTSEN 

Moniek doet (adem)sessies met mensen waarbij ze vaak contact maakt met hun dieren. Ook is dit mogelijk met behulp van haar eigen of andere paarden. Ze heeft haar eigen praktijk; Balans voor mens en dier.

WORKSHOP – “Verbinden vanuit het hart met al dat is…”
De workshop wordt in een groep gegeven en start met thee en wat lekkers in onze Kota. Deze geborgen ruimte staat op een rustgevende plek omringd door natuur. Tijdens de thee krijgt iedereen de gelegenheid om een edelstenen hart uit te kiezen. Dit kristal is onderdeel van de sessie en wordt gedurende de dag opgeladen met ondersteunende energie. En gaat uiteindelijk ook als mooie herinnering mee naar huis.
Vervolgens wordt er contact gemaakt met de paarden door in hun nabijheid te zijn. Dit kan al van alles losmaken en bij je oproepen. Moniek begeleidt hier op een mooie manier in doordat zij met de paarden kan communiceren en zo ook het contact kan leggen tussen mens en dier. Dan ontstaat er een echte verbinding en kunnen persoonlijke boodschappen doorgegeven worden.
In de Kota wordt er doorgewerkt op de laagjes (“schijnveiligheid”, illusies, en “maskers”, die vaak ontstaan vanuit angst) die er nog zijn door middel van een ademsessie. Dit om nog dichter bij jezelf te komen en de verbinding met je hart helemaal aan te gaan.

Klankenbad

Esther sluit af met een Klankenbad, waarin de zuivere, helende klanken van de Klankschalen dieper inwerken op het lichaam. Hier worden nog eventuele blokkades aangeraakt waarna het lichaam weer beter zal doorstromen. Ook veroorzaken ze een diep, ontspannen gevoel. Zo kan je met nieuwe inzichten en een stromende energie huiswaarts keren na deze ervaring met ons samen…
Locatie: Bij Himalayan Heart in Hoenderloo of in overleg op een andere locatie
Wanneer: Wij zullen een aantal data uitzetten op onze FB-site. Ook kan er een datum afgesproken worden voor besloten groepen of individuele sessies
Kosten: €85,- p.p. De groep bestaat uit maximaal 4 personen. Deze workshop kan zowel voor privésessies als voor grotere groepen gegeven worden. De vorm en kosten hiervan zal dan anders zijn. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Ook persoonlijke wensen kunnen kenbaar gemaakt worden, waardoor het ook zeer geschikt is voor Teambuilding.
Tijdsduur: 3 uur
Wil je zien wie wij zijn? Kijk op:
www.balansvoormensendier.nl (Moniek) of www.himalayanheart.nl (Esther)

Houd onze Facebook-pagina goed in de gaten voor de data!

brug nepal

ANNEMARIE VAN TIJEN

Annemarie geeft meditatielessen in haar fijne studio: "Je bent nu hier" in Haarlem.
Zij doet dit op een bijzondere manier, die erg toegankelijk is en met een vleugje humor...

MAANDELIJKSE WORKSHOP BIJ "JE BENT NU HIER"...
Vanaf 2016 geven Annemarie en Esther in de studio een workshop met een Meditatie én een Klankenbad met de Himalayan Heart klankschalen!
Annemarie van Tijen & Esther van Santen
We starten met thee en wat lekkers. Vervolgens geeft Annemarie een mooie meditatie met telkens een wisselend thema. En daarna… ontspannen genieten van de prachtige Himalayan Heart klankschalen. Esther is opgeleid in de kloosters van Nepal en neemt een uitgelezen selectie ‘Singing bowls’ mee naar Haarlem. Ongetwijfeld zit daar precies de trilling bij die jij nodig hebt om weer vrij door te stromen… zo fijn is dat!
Je mag na afloop zelf proberen hoe het is om de schalen aan te slaan en hebt de mogelijkheid er een aan te schaffen. Esther kan je daar goed in begeleiden. Wees welkom!
Duur: 2 uur
Deelname-tarief: €27,50 inclusief thee en iets lekkers
Aanmelden: nuhier@live.nl 

Houd onze Facebook-pagina goed in de gaten voor de data!

Balans voor mens en dier

SRI ANNATTA

Hij geeft sinds 1984, op verzoek van zijn leraar, les in meditatie en alles wat daarmee te maken heeft. Hij is ook monnik geweest en heette toen Phra Dhammawaroo. De titel Sri Annatta is hem verleend na een lange serie van meditaties welke de realisatie van het aspect “zonder zelf” hebben veroorzaakt. Sri Annatta is daarna voornamelijk onder deze naam door het leven gegaan hoewel zijn “gewone naam” Peter van Loo is. Hij leeft thans als een zogenaamde Sanyasie. Hij heeft zich van alle zakelijke aspecten teruggetrokken en houdt zich alleen nog met coaching, meditatie, genezing, lezingen en andere sociale aspecten van het leven bezig. Hij woont in Thailand en komt meerder keren per jaar naar Nederland. Hij verzorgt ook in de “Kota” op ons erf “mini-retraites” en cursussen.
Houd onze Facebook-site goed in de gaten voor de data!

SPIRITS ON THE MOVE
Een reizend Spiritueel festival, door Sri Annatta en Esther, waarin je je kan ontspannen en onderdompelen in Dhamma ( de woorden van Boeddha), de trillingen en prachtige klanken van de Klankschalen van Himalayan Heart, Meditatie, Mantra’s, Muziek en elke keer nemen we een speciale gast mee. Positiviteit, Liefdevolle vriendelijkheid en Delen zijn sleutelwoorden voor dit festival.

Houd onze Facebook-pagina of Spirits on the Move goed in de gaten voor de data!

MICHIEL BUURSEN

Michiel werkt al jaren in de muziek en heeft o.a. samengewerkt met Greetje Kauffeld, Denise Jannah, Sister Sledge, Deborah Brown, Cheb Douzi, Massada, Mathilde Santing, Edwin Rutten en Ernst Daniel Smid. Hij is te horen op diverse albums, onder meer met zijn eigen composities en met diverse andere musici. Het meest recente album “State of Mine” is met intuïtieve afgestemde pianomuziek.
In 2013 is hij begonnen met de opleiding bij Mens & Intuitie in Amersfoort en is inmiddels gecertificeerd Healer en Reader. Hij combineert dit met muziek in workshops en meditatiecursussen en coaching.

KLANKENPAD
Laat je meevoeren op het meditatieve Klankenpad van de bijzondere klankschalen uit Nepal van Esther van Santen en de intuïtieve muziek van pianist Michiel Buursen. Even ontladen van je dagelijkse beslommeringen en prikkels op een bijzondere plek in Hoenderloo, midden in de natuur. Samen zorgen zij voor een heel bijzonder zuiverend klankenpallet. De muziek en het Klankenbad zorgen voor rust, ontspanning en balans.
Het Klankenpad is ook op een andere locatie mogelijk. Tevens is er de mogelijkheid voor een individuele of duo mini-retreat.
https://www.stateofmine.me/klankenpad/

Houd onze Facebook-pagina goed in de gaten voor de data!

CONTACT FORMULIER

Dank U voor uw bericht

Kijk ook voor het laatse nieuws op: