Mobirise

WORKSHOPS

keuze klankschaal

HOE VIND IK DE KLANKSCHAAL DIE BIJ MIJ PAST?

 Individueel of in een groep

Tijdens deze workshop wordt u meegenomen op ontdekkingsreis door de wondere wereld van onze klankschalen. De exemplaren die in heel Nepal werden geselecteerd, hebben stuk voor stuk een zuiver en betoverend geluid. Echt magisch zijn ook de ‘Moonbowls’; schalen die bij volle maan tijdens een bijzonder ritueel door één enkele man zijn vervaardigd. Kom en geniet behalve van de mooie verhalen ook van het bijzondere geluid van deze speciale klankschalen onder het genot van een kopje thee. Na de uitleg en presentatie van de verschillende schalen kunt u zelf ervaren en uitproberen welke schaal misschien bij u past…

We verzorgen deze workshops om u kennis te laten maken met onze klankschalen. In deze workshop vertellen we u over het gebruik en de werking ervan. Vervolgens laten we u het geluid en de trilling van de klankschalen ervaren. De workshop kan gegeven worden in onze “Kota” of op een andere locatie. Mogelijkheden zijn in overleg.

Klankenbad

KLANKENBAD

Individueel of in een groep

Om de trillingen van klankschalen en hun mooie geluid echt te ervaren, organiseren we ook klankschaalsessies, deze zijn zeer ontspannend en met een groep ook leuk om te ervaren. Mogelijke effecten hiervan:
- Emotionele rust en ontspanning nemen toe.
- Stress- en pijnvermindering bij allerlei klachten.
- Uw energie neemt toe.
- Uw zelfhelend vermogen neemt toe.
- U kunt beter afstand nemen van situaties.
- Uw intuïtie en creativiteit worden bevorderd

We verzorgen deze klankschaalsessies in onze “Kota” of op een andere locatie. Deze workshop is ook erg geschikt voor een Teamuitje binnen een bedrijf of organisatie. Voor mensen die nog geen ervaring hebben met klankschalen is het mogelijk om te starten met uitleg over de klankschalen en hun werking. Mogelijkheden zijn in overleg.

brug nepal

CURSUS WERKEN MET KLANKSCHALEN

Individueel of in een groep
Tijdens deze cursus leert u alles over de helende werking van de schalen en hoe de klankschalen kunnen worden ingezet voor diverse doeleinden, o.a. bij ontspanning, therapie, meditatie, yoga, klankmassage, enz. Er wordt theoretische kennis uitgewisseld, maar er worden ook veel praktische vaardigheden en werkwijzen uitgelegd en samen geoefend. Wij hebben onze kennis opgedaan in Nepal, de bakermat van de “Singing Bowls”, en hebben hier diverse cursussen gevolgd en met de schalen leren werken.
De cursus kan op maat gemaakt worden en is zeer geschikt voor therapeuten, yogadocenten of mensen met al enige ervaring met klankschalen. De cursus kan gegeven worden in onze “Kota” of op een andere locatie. Mogelijkheden zijn in overleg.

Balans voor mens en dier

KLANKSCHAALTHERAPIE/KLANKMASSAGE

Individueel
U kunt bij ons terecht voor individuele behandelingen met onze Klankschalen. Puur voor de ontspanning of om blokkades in het lichaam te verminderen of zelfs verhelpen. Op deze plekken wordt doorgewerkt met de schalen, waardoor de energie weer beter zal kunnen doorstromen. Er wordt met name met onze Antieke Therapieschalen en “Full-body-schalen” gewerkt. Dit zijn grote schalen waar je zelfs in kunt staan. Ze hebben een hele krachtige, grondende werking. Deze persoonlijke behandelingen zijn ook zeer goed voor stress-klachten omdat de klanken en trillingen van klankschalen een zeer ontspannen werking hebben. Dus is dit ook erg geschikt voor mensen met Burnout-klachten, Depressie of chronische vermoeidheid.
De schalen worden dichtbij het lichaam aangeslagen, maar ook op het lichaam geplaatst. De trillingen dringen dan nog meer door in het lichaam.

brug nepal

TEAMBUILDING

Deze speciale workshop is gericht op een groep mensen die met elkaar samenwerken binnen een bedrijf of organisatie. Vaak is er binnen een samenwerking weinig ruimte voor echt contact vanuit het hart, door te weinig tijd voor elkaar en de (hoge) werkdruk die ervaren wordt. Hierdoor maakt het hoofd vaak overuren en komt niet tot rust…Dit komt de creativiteit en sfeer binnen een team niet altijd ten goede. Deze workshop zorgt voor ontspanning en laat je stilstaan bij wie je zelf bent , zodat er op een andere manier contact gemaakt kan worden met elkaar. Na een uitleg over de klankschalen en de werking ervan, wordt een “Klankenbad” ervaren. Dit geeft ruimte en letterlijk een opening in het hart. Vervolgens mag iedereen zelf aan de slag met de klankschalen. Een bijzondere en ontspannen manier van “Teambuilding en Bruggen slaan” met echt contact …. 

We verzorgen deze workshop in onze “Kota” of op een andere locatie. Ook coaching, eventueel met onze paarden, behoort tot de mogelijkheden. Paarden kunnen onderliggende processen snel zichtbaar maken en verduidelijken doordat zij zo sensitief zijn. Zij oordelen niet en reageren direct met hun lichaamstaal op non-verbale communicatie. We hebben ervaring met “Teamcoaching” vanuit “De lerende organisatie”. Mogelijkheden zijn in overleg (ook m.b.t. lunch o.i.d.).

Balans voor mens en dier

MINDFULNESS EN MEDITATIE

“Terwijl je loopt, eet en reist, wees waar je bent. Anders zul je het merendeel van je leven missen…” – De Boeddha
Deze aandachttraining brengt je dichterbij je gevoel, zonder erover te oordelen of er direct gevolg aan te geven. Je aanvaardt de situatie zoals die is en creëert zo ruimte om problemen van een andere kant te bekijken. Door dit proces te trainen, leef je intenser, meer vanuit het NU en kun je tegelijkertijd makkelijker ontspannen. Er zijn vele praktische en concrete werkvormen die heel goed toe te passen zijn in het dagelijks leven. Deze werkvormen worden tijdens een workshop uitgelegd en er wordt mee geoefend. De ervaring leert dat er snel resultaat geboekt wordt en de hectiek van ons bestaan als minder zwaar wordt ervaren.
We oefenen met diverse vormen van meditatie en ademhalingstechnieken waarmee de geest tot rust gebracht kan worden. Meditatie is een vorm van geconcentreerde ontspanning waarbij het de bedoeling is dat de gedachtestroom geen aandacht krijgt en op den duur zelfs tot stilstand gebracht kan worden. Deze technieken beoefenen we al jaren in diverse Tibetaanse kloosters in Nepal, rondom Boudha. Ook volgen we workshops en retraites bij Sri Annatta. Kijk voor meer informatie over hem, onder het kopje “Samenwerking” op de website.
Mindfulness en meditatie worden ingezet in onze coaching, maar kunnen ook als losse Workshop aangeboden worden bij ons in de Kota, of op een andere locatie. Mogelijkheden zijn in overleg.

CONTACT FORMULIER

Dank U voor uw bericht

Kijk ook voor het laatse nieuws op: