SAMENWERKING MET...

We bundelen onze "kracht" met mensen die ook vanuit hun hart werken...


brug nepal

ANNEMARIE VAN TIJEN

Annemarie geeft meditatielessen in haar fijne studio: "Je bent nu hier" in Haarlem.
Zij doet dit op een bijzondere manier, die erg toegankelijk is en met een vleugje humor...

INSPIRERENDE DAG MET WORKSHOPS BIJ "JE BENT NU HIER"...
Vanaf 2016 geven Annemarie en Esther in de studio meerdere keren per jaar een inspirerende dag rondom een thema met een Meditatie én een Klankenbad met de Himalayan Heart klankschalen en een wisselende workshop door iemand die wij als speciale gast uitnodigen.
We starten de dag met thee en wat lekkers. Vervolgens geeft Annemarie een mooie meditatie. Na de lunch volgt het Klankenbad en wordt de dag afgesloten met de speciale workshop die past bij het thema van die dag.
Je mag na afloop zelf proberen hoe het is om de schalen aan te slaan en hebt de mogelijkheid er één aan te schaffen. Esther kan je daar goed in begeleiden. Wees welkom!

Aanmelden: klik hier

Houd onze Facebook-pagina goed in de gaten voor de data! 

Balans voor mens en dier

SILVIA BARTELDS

Silvia Bartelds is levenskunstenares, ze schildert en schrijft poëzie. Haar werk wordt gekenmerkt door het gebruik van natuurlijke materialen, de zelfbereide verf van pigment en ei (tempera) en bladmetaal, geschilderd op paneel en linnen en gerecycled hout. Thema’s in haar werk zijn engelen, godinnen, balans tussen man en vrouw, chakra’s en mandala’s. Haar Atelier-Galerie Salon Silverder is een speciale plek op de Brink in Deventer in een Middeleeuwse gewelvenkelder. Haar kunst en dichtbundels zijn er te bewonderen en je kunt er genieten van een heerlijke (stoel)massage. Het is tevens een plek voor bijzondere ontmoetingen en gebeurtenissen.

WORKSHOPS MASSAGE, KLANK EN MEDITATIE
Silvia en Esther bieden regelmatig workshops met meditatie, klankschalen en massage aan in de galerie in Deventer of bij Himalayan Heart. Dit zijn luxe arrangementen voor totale ontspanning van lichaam en geest en kan verzorgd worden voor kleine groepjes of ook wat grotere groepen. Eventueel ook op een andere locatie, in overleg. Deze arrangementen zijn ook zeer geschikt als teambuilding voor bedrijven om een ontspannen werksfeer te bereiken met elkaar. (Team)Coaching kan onderdeel zijn hiervan.

Houd onze Facebook-pagina goed in de gaten voor de data! 

brug nepal

MONIEK EVERTSEN 

Moniek doet (adem)sessies met mensen. Daarbij maakt ze vaak contact met dieren van de mensen die zij helpt. Dit is ook mogelijk met behulp van haar eigen of andere paarden. Ze heeft haar eigen praktijk; Balans voor mens en dier.

WORKSHOP – “Verbinden vanuit het hart met al dat is…”
We geven deze workshop aan een groep en starten met thee en wat lekkers in onze Kota. Deze geborgen ruimte staat op een rustgevende plek omringd door natuur. Tijdens de thee krijgt iedereen de gelegenheid om een edelstenen hart uit te kiezen. Dit kristal is onderdeel van de sessie en wordt gedurende de dag opgeladen met ondersteunende energie. En gaat uiteindelijk ook als mooie herinnering mee naar huis.
Vervolgens wordt de nabijheid van de paarden opgezocht en wordt er voelbaar contact gemaakt. Dit kan al van alles losmaken en bij je oproepen. Moniek begeleidt hierin op een mooie manier doordat zij met de paarden kan communiceren en zo ook het contact kan leggen tussen mens en dier. Dan ontstaat er een echte verbinding en kunnen persoonlijke boodschappen worden doorgegeven.
In de Kota wordt er doorgewerkt op de laagjes (“schijnveiligheid”, illusies, en “maskers”, die vaak ontstaan vanuit angst) die er nog zijn door middel van een ademsessie. Dit om nog dichter bij jezelf te komen en de verbinding met je hart helemaal aan te gaan.

Esther sluit af met een Klankenbad, waarin de zuivere, helende klanken van de Klankschalen dieper inwerken op het lichaam. Hier worden nog eventuele blokkades aangeraakt waarna het lichaam weer beter zal doorstromen. Ook veroorzaken ze een diep, ontspannen gevoel. Zo kun je met nieuwe inzichten en een stromende energie huiswaarts keren na deze ervaring met ons samen…
Locatie: Bij Himalayan Heart in Hoenderloo of in overleg op een andere locatie
Wanneer: Wij zullen een aantal data uitzetten op onze FB-site. Ook kan er een datum afgesproken worden voor besloten groepen of individuele sessies
Kosten: €95,- p.p. De groep bestaat uit maximaal 8 personen. Deze workshop kan zowel voor privésessies als voor grotere groepen worden gegeven. De vorm en kosten hiervan zullen dan anders zijn. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Ook persoonlijke wensen kun je kenbaar maken, waardoor het ook zeer geschikt is voor Teambuilding.
Tijdsduur: een dag

Wil je zien wie wij zijn? Kijk op:
www.balansvoormensendier.nl (Moniek) of www.himalayanheart.nl (Esther)

Houd onze Facebook-pagina goed in de gaten voor de data!

Balans voor mens en dier

MICHIEL BUURSEN

Michiel is professioneel musicus en heeft o.a. samengewerkt met Greetje Kauffeld, Denise Jannah, Sister Sledge, Deborah Brown, Cheb Douzi, Massada, Mathilde Santing, Edwin Rutten en Ernst Daniel Smid. Hij is te horen op diverse albums, onder meer met zijn eigen composities en met diverse andere musici. Het meest recente album “State of Mine” is met intuïtieve afgestemde pianomuziek. Hij helpt talenten in de muziek met het verder ont-wikkelen van hun creativiteit in zijn eigen praktijk popjazz pianoles. Hij heeft in 2018 de 4-jarige opleiding bij Mens en Intuïtie afgerond en is healer en reader. Dit zet hij via zijn muziek in bij de lichtconcerten die hij organiseert, en zijn muziek die door diverse coaches, holistische therapeuten, meditatietrainers en opleidingen wordt gebruikt voor een diepere werking van hun werk.

MOONFULLNESS
In de energie van de Volle Maan is Moonfullness een hele bijzondere gelegenheid om naar binnen te keren. Michiel en Esther zorgen voor verstilling en brengen je in een diepere laag van jezelf door de prachtige intuïtieve pianomuziek in combinatie met de intense klanken van de unieke klankschalen van Himalayan Heart. Dit wordt omlijst met een passende meditatie en inzichten rondom het specifieke thema van de Volle Maan. Je wordt in een diepere laag van jezelf gebracht door het samenspel van klanken, waardoor je met de werking van de Volle Maan van dat moment beter kunt loslaten wat niet meer dienend is en worden intenties neergezet voor de aankomende periode. Dit geheel zorgt voor ontspanning, heling, helderheid, en brengt je dichter bij wie je werkelijk bent. Zo ga je met vernieuwde energie weer huiswaarts.
Moonfullness is ook op een andere locatie mogelijk. Tevens is er de mogelijkheid voor een individuele of duo mini-retreat.

https://www.moonfullness.nl 

CONTACT FORMULIER

Dank U voor uw bericht

Kijk ook voor het laatste nieuws op: