Stroom vanuit het hart…

Je levensstroom blokkeert door het vele dragen, en vluchten. Het stroomt dan letterlijk niet…

Het leven kan en mag stromend zijn, alleen dan kan je er volledig ZIJN. Door te herkennen en erkennen wat je voelt en door goede Zelf-Zorg. Pas dan kunnen we echt mens-zijn en ontstaat er bewust-zijn, voor onszelf, de mensen om ons heen, de natuur en de aarde. We gaan de samenhang voelen en onze eigen verantwoordelijkheid voelen voor onze gezondheid en de levensstroom.

We kunnen niets dragen voor een ander of jezelf. Dragen blokkeert de levensenergie in Je-Zelf, in je lichaam, je ziel en geest. Het is te zwaar. Je kunt alleen licht dragen. Moed verzamelen om het aan te gaan. Niet meer uit de weg gaan door te vluchten en in het donker te blijven. Het is letterlijk jouw licht in het donker laten schijnen. Letterlijk licht, en dus ook niet meer zwaar. De weg naar verlichting. Het pad dat een ieder loopt.

Je hoeft je rug niet meer te rechten… en vanuit een kramp te leven. De levensenergie stroomt dan als vanzelf vanuit de aarde naar de hemel, en andersom, in allignment, en er is balans tussen het mannelijke en vrouwelijke (denken en voelen, geven en ontvangen, doen en zijn). Alles stroomt moeiteloos en het kost werkelijk niets.

Door de vrouwelijke energie te laten stromen komt deze levensenergie vrij. Het voelen, het zachte. Hierop zit nog angst door eeuwenlange verkettering en onderdrukking. Alleen het mannelijke, het denken, de controle, de zekerheid, mocht er zijn. Dit wordt nu door vele vrouwen doorbroken omdat vrouwen dit ten diepste in hen dragen, het leven wordt letterlijk in en uit vrouwen  geboren.

Ook de mannen zien en ervaren dit. Het roept ook bij hen enorme angst op om zichzelf en de ander te verliezen. Er wordt nog geprobeerd vast te houden aan het mannelijke, het denken, het oude ‘veilige’, de rol die zo bekend was…

Wij hebben ons pad allemaal te gaan om het vrouwelijke er te laten zijn, de wijsheid, het weten vanuit het hart en mogen het dan voorleven. En het vertrouwen geven aan alle mannen en vrouwen dat ze naast ons zullen komen staan, om samen echt vanuit verbinding te gaan LEVEN, de hemel op aarde…